nettiroolipeli Zingerin virallinen blogi
pelaajahaastatteluja, fanarttia, tiedotuksia, pelipaljastuksia ja kaikkea muuta

Seuraajat

Pienet päivitykset

Zingerin osoite on muuttunut 20.01.2017. Uusi osoite on zinger.fi

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Sisältövaroitus

"Zinger sisältää rankkaa kielenkäyttöä, yksityiskohtaista seksuaalisen ja väkivaltaisen sisällön kuvaamista sekä muita kyseenalaisia aiheita. (alkoholia, huumausaineita jne.) Jos olet alle 16-vuotias, HARKITSE LIITTYMISTÄ TARKOIN. Zinger on erittäin vapaa roolipeli ja pelaajat saavat toteuttaa hahmojaan ja pelaamistaan monipuolisin aihein. Tämä tarkoittaa, että roolipelissä voi esiintyä LÄHES MITÄ TAHANSA tekstiä. Pelihahmoihin kohdistuu pelin sisäistä syrjintää ja arvostelua muiden pelihahmojen taholta, joten ota myös tämä huomioon, jos olet herkästi provosoituva henkilö. Peli on peliä, eikä peliteksti koskaan hyökkää pelaajaan henkilökohtaisesti.

Zingerin yhtenä lähtökohtana on olla monipuolinen, hyvin vapaa seikkailuroolipeli kaiken ikäisille - aikuisille ja rohkeille nuorille. Ylläpito ei rajoita pelisisältöä juurikaan ja tämä on myös jatkossa tavoitteena. Zingeriin saa liittyä kuka vain omalla vastuulla."

Tämä varoitus lisätään myös sivuille, mutta valitettavasti koodit kiukuttelevat eikä varoitusta ole mahdollista vielä lisätä, ilman että koko kotisivu kärsii.

MIKSI ZINGER EI OLE K18, KERTA SISÄLTÖ ON TÄLLAISTA?

Koska pelaamme mielikuvitusmaailmassa, mielikuvitushahmoilla ja nämä hahmot ovat sitä paitsi koiria. Kyllä Hopeanuolessakin veri lentää jatkuvasti, mutta se on silti monen pienen lapsen lempileffasarja! Mitä ihmismäisempiä olennot ovat, sitä vakavammin väkivalta ja seksuaalinen sisältö tulee ottaa. Noh, meidän hahmot ovat edelleen vain koiria ja tuottamamme sisältö on tekstiä. Ei kuvia tai animaatiota. Katsomme nämä tekijät lieventäväksi asiaksi ikärajakysymyksessä.

- Zingerin ylläpito

1 kommentti:

  1. Itse lisään, että RANKKA SISÄLTÖ EI KOHDISTU pelaajiin, jotka eivät sitä halua. Ketään ei pakoteta samaistumaan hahmojen ahdistaviin kokemuksiin ja peleissä käydään luontevaa keskustelua siitä, millä tasolla asioita voi pelata. Kovaa sisältöä voi selailla ja lukea siinä missä kirjastosta saa lainata mitä tahansa kirjoja ilman valvontaa; vastaavasti ahdistavaan sisältöön osallistuminen ja tällaisten pelien pelaaminen on täysin vapaaehtoisuuteen perustuvaa.

    Zingerissä pelaajien välinen konsensus on arvossaan. Vaikka sisältö vaihtelee paljon, on pelityylin ja -tilanteiden valinta aina kunkin jäsenen oma,kunnioitettu päätös.

    VastaaPoista