nettiroolipeli Zingerin virallinen blogi
pelaajahaastatteluja, fanarttia, tiedotuksia, pelipaljastuksia ja kaikkea muuta

Seuraajat

Pienet päivitykset

Zingerin osoite on muuttunut 20.01.2017. Uusi osoite on zinger.fi

maanantai 19. joulukuuta 2016

Juonipaljastuksia 12

Erysin lauma on kokenut ensimmäisen takaiskunsa, kun Sirius-niminen uros meni levittelemään tietojaan muille, seurauksena uroksen kieli revittiin irti ja Sirius erotettiin laumasta. Kauan ei uroksen laumattomuus kestänyt, sillä se löysi tiensä Argaeniin, jonka rivit vahvistuvat entisestään. Siellä johtoportaassa on tapahtunut muutoksia, kun johtoon siirtyi Raegar, entisen johtajan, Midirin, poika.

Yônin tilanne jatkaa alamäkeään, laumalaiset eroavat ja johtaja Aithe päätti viimeisenä oljenkortenaan pelastaa laumansa, siirtää johtajuutensa nuoremmalle veljelleen Gilfrimille.

Ja nyt saarelle on syntynyt uusi lauma, Almeryen, joka perustuu sekä Almeryenin että klaanilaissukujen ympärille. Saako lauma kerättyä sukuaan kasaan, vai onko eripurat liian suuret?

Samaan aikaan koirat alkavat herätä Erys-lauman uhkaan, laumattomat pyrkivät tekemään liittoumia laumojen kanssa sekä liittoutumaan keskenään, ehtivätkö koirat herätä mahdolliseen vaaraan ennen kuin Erys on saanut liian suuren jalansijan saarelta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti