nettiroolipeli Zingerin virallinen blogi
pelaajahaastatteluja, fanarttia, tiedotuksia, pelipaljastuksia ja kaikkea muuta

Seuraajat

Pienet päivitykset

Zingerin osoite on muuttunut 20.01.2017. Uusi osoite on zinger.fi

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Juonipaljastuksia 14Pikkukoirien lauman suojelija on vannonut uskollisuuttaan toiselle laumalle. Kuura, Lukatar Almeryenin ystävä ja henkivartija, ei olekaan enää yksiselitteisesti juovaturkin palveluksessa. Uroksen mielitietty Ramanda sai sen vihdoin houkuteltua Yôniin, omaan pitkäaikaiseen laumaansa. 

Yôn-lauman tilanne on vaikea. Uusista jäsenistä huolimatta laumanjohtajan vaihdolla ei ole vielä ollut toivottuja vaikutuksia. Entiset yônilaiset ovat jo levittäytyneet muihin saaren laumoihin ja palvelevat uusia perheitään. Lempeät ja hyväntahtoiset jättiläiset suostuvat vaikka vangeiksi, kun heidän entiset lapsuudenystävänsä sitä pyytävät.

Argaenilaiset tutustuvat Kolmoissaarten laumaan eli Erysiin omalaatuisella tavallaan. Argaenilainen Erda vei vastahakoisen erysiläispentu Wadaran mukanaan. Rujo taistelukoira odottaa Wadaran äidin auttavan erysiläiseen johtoportaaseen tutustumisessa.

Erysiläisten hierarkisuus on nannaa toimeliaille laumalaisille, mutta kammottavaa niille, jotka eivät täytä odotuksia. Laumaaan suhtaudutaan pääasiassa neutraalisti; joissain piireissä jopa ymmärtäväisesti. Yksittäiset koirat haluavat silti eroon eläimistä, jotka ovat ryöstäneet heiltä ruumiinosia tai jopa sukulaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti