nettiroolipeli Zingerin virallinen blogi
pelaajahaastatteluja, fanarttia, tiedotuksia, pelipaljastuksia ja kaikkea muuta

Seuraajat

Pienet päivitykset

Zingerin osoite on muuttunut 20.01.2017. Uusi osoite on zinger.fi

perjantai 10. helmikuuta 2017

Juonipaljastuksia 15Talvipäivän juhlassa riekuttiin kahdenkymmenen hengen ja suunnilleen yhtä monen hahmon voimin. Pelaajien yhteisen koosteen tapahtumista voi lukea alta: 

Ennen juhlan alkua Erysin varajohtaja Zethor antoi laumalaiselleen Häkälle tehtäväksi sotkea Yônin luola. Häkä kohtasi matkalla Taenyan, joka liittyi seuraan. Taenya sitten harhautti vahdissa olevaa Kuuraa esittämällä neitoa hädässä, Häkän hiipiessä Kuuran taakse ja kolkatessa sen sitten kivellä. Taenya kävi sotkemassa luolan Häkän vahtiessa ulkona. Koirat raahasivat Kuuran sisälle ja siinä samalla Taenya huomasi Kuuran amuletin ja otti sen. Häkä teki Kuuran niskaan viillon ja piirsi Erysin merkin luolaan Kuuran verellä.

Tihutöiden lisäksi, Erysin johtoporras harjoitti Talvipäivän juhlan aikaan sisäistä tutkintaa. Valo-niminen erysiläinen kohtasi valeasuisen johtajansa, joka halusi testata Valon uskollisuutta. Niinpä valkoturkkiseksi naamioitunut uros houkutteli Valoa mukamas liittymään Argaeniin, jossa jokainen tulokas saisi itselleen muodonmuuttajan amuletin. Valo ei kuitenkaan suostunut ehdotukseen ennen kuin pyysi lupaa johtajaltaan. Narttu osoittautui uskolliseksi.

Hiukan iloisemmissa tunnelmissa olivat Almeryen-lauman edustajat. Lukatar Almeryen julisti Almeryenin laumanjohtajan puolison ominaisuudessa kisan siitä, kuka saisi nopeiten hurmattua hänen poikansa Furielin. Voittajalle luvattiin paikka laumassa sekä ylhäisöön pääseminen. Kisa herättelikin nuorten leidien keskuudessa toivottua kihinää.

Hurmaamisen kohteena ollut Furiel ei ollut kisasta yhtä innoissaan kuin äitinsä. Ihailijat kävivät illan edetessä rohkeammiksi. Nuoren uroksen oli vaikea uskoa, että erään sen juuri tapaaman neidon osoittama rakkaus olisi ollut aitoa. Yhdessä emänsä kanssa se totesi, että Vila-paran umpirakastunut olemus johtui lemmenliemestä. Ilta sai tragikoomisen käänteen, kun osoittautui, että juomiin oli sekoitettu useampaa erisorttista lientä: Furiel joutui maagisen pelon valtaan väärästä tynnyristä juotuaan ja karkasi kauhuissaan vimmaisesti rakastuneen nuorikkonsa luota. 

Laumaton Wallmar ja laumanjohtaja Irelrorn saivat myös osansa oudoista liemistä. Vihalientä vahingossa litkineet urokset rähjäsivät viinatarjoilujen luona. Syntyi tappelu, jossa Irelrorn jäi altavastaajaksi. Tuore laumanjohtaja oli vaarassa tulla hukutetuksi juomatynnyriin. Tilanteen ratkaisi Zadra, joka sai paiskattua Wallmarin maahan. Tajuton borzoi raahattiin sivuun ja sen piian velvollisuudeksi jätettiin Sameia-lauman terveisien kertominen. Neidonkallioilla asui nyt uusi lauma, joka ei kaivannut alueelleen Wallmarin kaltaisia irtokoiria. 

Laumaton molossi Akka taas seurasi juhlahumua närkästyneenä sivummalta. Einan vilistäessä ohi narttu yritti napata sen itselleen sisäköksi. Juoni epäonnistui, sillä Zethor, Louhi ja valeasuinen Fer tulivat hätiin. Zethor sai hyökkäyksellään pelastettua Einan, mutta joutui itse nielemään häviäjän katkeran kalkin. Lopulta Akka päästi Zethorinkin, menemään Ferin saapuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti