nettiroolipeli Zingerin virallinen blogi
pelaajahaastatteluja, fanarttia, tiedotuksia, pelipaljastuksia ja kaikkea muuta

Seuraajat

Pienet päivitykset

Zingerin osoite on muuttunut 20.01.2017. Uusi osoite on zinger.fi

tiistai 19. tammikuuta 2016

Juonipaljastuksia 7

Rintamapakolaiset ovat saapuneet Zingeriin. Kohteliaat ja sivistyneet, sodan jaloista karanneet ihmettelevät suureen ääneen Zingerin mitätöntä kulttuuria. Monen lauman elämä samalla alueella on tulokkaille täysin uutta ja yksi heistä, Kaamos, totesi määrätietoisesti, että Zinger tulee saamaan yhden ja ainoan hallitsijan. Laumat pitävät reviireistään ja olemassaolostaan tiukasti kiinni - tarkoittaako tämä tulevaisuudessa laumasotaa?

Vielä alle vuoden ikäiset iryciläinen Furiel ja arengarilainen Narleen ovat pian saamassa pentuja. Teinien mokailusta seurannut tilanne on herättänyt kaikenlaisia fiiliksiä. Narleenin sisko Brilla on syvästi loukkaantunut, päätyen jopa lyömään odottavaa siskoaan ja Furiel riiteli veljensä Karmiinin kanssa. Narleen oli lähellä menettää pentunsa, kun yritti opetella muodonmuuttajan taitoa. Odottava narttu ei voi muuttua linnuksi tai pennut kuolevat, mutta tulevan perheen onneksi Narleen ei ehtinyt muuttua täysin. Lukatar oli opettamassa kyseistä taitoa mm. kastijärjestelmän takia.

Yôn-lauman jäsen Valve on muuttanut pois laumaluolalta yksinelävän salukin Siennan luo. Toistaiseksi Valve ei ole kertonut lähteneensä väliaikaisesti laumasta ja saaneen myös siskonsa Kalvaksen kiinnostumaan lähdöstä. Miten Yôn reagoi, kun lauman ystävänä koettu Sienna onkin vienyt laumalaisia mukanaan?

2 kommenttia:

  1. * Yôn-lauman (olisin korjannut yksittäisen välilyöntierheen, mutta en pääse käsiksi teksteihisi :---D )

    VastaaPoista