nettiroolipeli Zingerin virallinen blogi
pelaajahaastatteluja, fanarttia, tiedotuksia, pelipaljastuksia ja kaikkea muuta

Seuraajat

Pienet päivitykset

Zingerin osoite on muuttunut 20.01.2017. Uusi osoite on zinger.fi

maanantai 2. toukokuuta 2016

Juonipaljastuksia 9

Irycin johtaja Lieko on kuollut ja lauman johdon on kaapannut Xail, jonka valta odottaa vielä tunnustusta muulta laumalta. Irycin komentaja Kepponen on avoimesti vastustanut Xailia ja suunnitellut pakomatkaa puolisonsa Lukatarin kanssa, mutta muu lauma näyttää toistaiseksi vaitonaiselta asiaan. Xailin valta näyttää lähteneen liikkeelle ankaralla asenteella, pystyykö pikkukoirien lauma puolustamaan itseään vai muuttuuko Irycin vahva perheyhteisö laumalaisten omaksi vankilaksi?

Myöskin Yônissa on nähty viime aikoina uhkaa vallankaappauksesta. Nykyisen johtajan Aithen veli Wallmar on antanut suoran uhkauksen ja nyt sana leviää Yônissa. Lauman varajohtajalla on tassut pelissä ja Aithen asema avoimesti uhattuna. Tilannetta ei helpota sodan ennusteet Arengarin laumasta. Arengarilainen Barnard kuoli Yônissa, kun se heitettiin ansakuoppaan rauhoittumaan, mutta osuikin ansassa olleeseen seipääseen.

Skaenin lauma on kokenut suuren menetyksen. Johtaja Hurme ja perijä Hael ovat kuolleet. Hael joutui kalman riivaamaksi ja hyökkäsi puolisonsa Roihun kimppuun. Isä ja poika putosivat molemmat kalliolta Hurmeen puolustaessa Roihua, eikä Skaenilla täten toistaiseksi ole johtajaa. Lauman on huhuttu yhdistyvän liittolaisensa Arengarin kanssa, mistä se saisi myös uuden johtajan, kunhan Arengarin perijäkaksikko selvittäisi kummasta on laumanjohtajaksi.

Kalmat riehuvat edelleen Zingerissä ja kaikki laumat ovat enemmän tai vähemmän sekasorron paikkeilla. Leimahtaako sodan liekit vai löytyykö Zingeristä rauhantuojaa, joka pelastaisi tilanteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti